Skrevet 16.07.2014 kl.21:03. Ligger i kategorien Tegninger

1


Ønsker du en tegning av kjæledyret ditt, eller kanskje bare noe å henge på veggen din?
Jeg tar halv pris for alle tegninger av dyr imens jeg er i Afrika! Er du interessert, send meg en kommentar om hva du er interessert i, størrelse og motiv! 

 

Skrevet 16.07.2014 kl.20:59. Ligger i kategorien Tegninger

2


Haha, ikke spør meg hva jeg holder på med. Vet ikke om jeg er på vei til å tegne Maleficent eller Avatar. Morsomt er det ihvertfall! Stay tuned, skal prøve å få gjort denne ferdig før jeg hopper på flyet neste uke! Skrevet 13.07.2014 kl.15:59. Ligger i kategorien Tegninger

7


Begynte tegneperioden min med å ferdiggjøre Merethe sin bestilling, nemlig et portrett-bilde av hunden hennes Kera. For en flott hund, men det gjorde også at det var utrolig vanskelig å tegne henne riktig, for jeg ville ikke levere noe som ikke så ut som henne. Jeg kan vel si at jeg har gjort ferdig en hel annen tegning av Kera, men den så virkelig bedriten ut, så den blir aldri vist i offentligheten. Har også laget mange skisser for å få det beste resultatet, så man kan virkelig ikke si at jeg ikke har jobbet hardt med denne tegningen. Nå er den sendt i posten til Bergen, og håper at eieren av denne ulldotten vil like det hun får. Det er kun brukt 2B og 4H blyant i denne prosessen.

Skrevet 26.05.2014 kl.14:25. Ligger i kategorien Tegninger

5


Etter "failuren" i går, så har jeg vurdert sterkt å begynne litt forfra. Har hatt fri på jobb idag, så formiddagen har gått med å finne tutorials på basic blending av farger i Photoshop. Nå har jeg har funnet en del tutorials som jeg skal teste litt ut i kveld, også får vi se hva jeg kommer opp med.

Her en en jeg vil prøve meg fram på, en tutorial fra AcidLullaby fra Deviantart.  

Skrevet 25.05.2014 kl.14:11. Ligger i kategorien Tegninger

10


Etter nærmest to uker med tegning på "Mother Death", med nye fargeteknikker og en helt ny atmosfære enn hva jeg er vant til, så jeg meg nødt til å legge fra meg og innrømme nederlaget. Jeg synes virkelig ikke at noe så bra ut til slutt. Har noen av dere andre følt seg super dårlig med en gang en kommer ut av komfort-sonen? Slik følte jeg det, selv om det var spennende og lærerikt, så klarte jeg bare ikke å bli fornøyd. Ikke misforstå meg, jeg skal prøve mer i den stilen, men jeg tror først jeg må ta baby-steg fra første strek. Har funnet litt små tutorials som skal hjelpe meg med dette, og imellomtiden så tror jeg at fortsetter å tegner i min egen stil, samtidig som jeg prøver å legge inn litt nye, små teknikker som jeg tar meg meg underveis. Jeg må lære å blende farger bedre, ha bedre oppsett, ha kontroll på layerene(jeg suger i det) og forstå skygge og lys-setting på en høyere grad enn hva jeg klarer å tvinne hodet mitt rundt nå. 
Jeg beholder outlinen, men gjør outlinen litt bedre og prøver igjen, denne gangen litt mer forsiktig. Hadde litt for store forventninger, og det tok virkelig knekken da jeg så at det ikke funket!

Som dere ser, ser det litt jævlig ut, haha. Har ikke gjort noe særlig for å gjøre den bedre, men ville vise dere lesere hvordan jeg går fram med en tegning. Med failet blending av farger osv. Usj. Men jaja, man lærer så lenge man lever. Vil gjerne ha litt tips og litt mer priking, slik at jeg forstår hva jeg trenger å øve mer på, også under prosessen og slikt! Pirkpirkpirk!   

Skrevet 11.05.2014 kl.16:18. Ligger i kategorien Tegninger

0


God søndag, og det er vel flere enn meg som jubler over gårsdagens eurovision-seier? I årets eurovision så handlet det ikke om musikk (la oss være ærlige, alle bidragene var skitt-dårlige dette året), men fred og stå for hva man mener. Selv om de russiske tvillingene fikk høre buing fra publikum, og de aller fleste syntes det var kjipt gjort, så føler jeg at det var fortjent. Hvem sender ut to 17 år gamle jenter til en mobb med høygafler og brennende ild? Å få negative tilrop burde Russland bare forvente, men det var synd at det gikk ut over to jenter som kun ville synge i Europas største sang-konkurranse.
Så da var det sagt.
Østerrike vant nok ikke pågrunn av sangen, men på hva denne personen stod for. Og slik Europa er for tiden med Putin's homifli-forbud og Krim-krigen, så kan man ikke stenge av omverden og bare synge ut og forvente at alle skal være venner. Slik er det ikke. Man skal ikke gjemme problemer under et teppe. Nå kan også dra inn regjeringen(Erna Solberg) for å spille på lag med Kina og ikke ville møte Dalai Lama. Man må klare å stå opp for hva som er rett, uansett konsekvenser av dette. Det karte ikke Erna. Men det klarte Østerrike.

Da var alt ute av verden, og jeg kan begi meg ut på tegning! Har helt glemt å vise dere hvordan cat-commission-en ble! Den er trygt i Australia nå, og eieren er stor fornøyd! 
Skrevet 08.05.2014 kl.20:15. Ligger i kategorien Tegninger

2


Har sittet nesten hver kveld de siste dagene og tegnet digitalt. Jeg skrur på musikk, setter meg godt til rette og lar blyanten flyte rundt. Det er herlig! Idag har jeg jobbet litt med ansikter, og ville unngå å lage de "pene" alvene jeg vanligvis lager. Så dette er noe mer nytt! Føler de fikk en slags "demonisk" utseendet, eller hva?
Skrevet 05.05.2014 kl.11:51. Ligger i kategorien Tegninger

3


I slutten av mars fikk jeg en forespørsel fra russecrewet Victorious Secret om å lage logoen til crewet. Selvfølgelig ville jeg det, og slik ble logoen!

Logoen på bilen. Bildet tatt ifra Victorioussecret14-instagram.Noen som skal være i russecrew neste år, som kunne tenke seg en logo laget av meg? Ta kontakt! Jo før jo bedre!

Skrevet 13.04.2014 kl.23:35. Ligger i kategorien Tegninger

6


Etter en voldsom koselig kveld sammen med Rikke, fikk jeg et blogge-kick. Det er alltid så fint å høre at noen savner bloggingen, og siden jeg nå flytter fra Hamar og fra Rikke, føler jeg meg litt nødt til å starte bloggingen skikkelig! Rikke trenger mine oppdateringer, like mye som jeg trenger hennes! Jeg blogger kun for deg Rikke!
Neida.. Joda..

Uansett, i går havnet jeg i Oslo for å sove over hos ei venninne. Der ble det gøy og fanterier til langt ute på natten, til tross for mitt store hat til Oslo, ja, kanskje hele østlandet. Idag hadde jeg date med Rikke, der vi først rånet litt rundt i Renaulten min på leting etter gratis støvsuger på bensinstasjoner.  Senere rundet vi av tre filmer og to episoder av Friends. Virkelig, det eneste jeg kommer til å savne her i Hamar er denne jenta.

Men, for dere som savner litt artwork fra meg;
Har fått en commission helt fra Australia, der jeg skal tegne en katt på et A4-ark i vanlig gråtone. Commissions er gøy og det gir en viss reklame + betaling, så det er noe jeg leter enda etter. Bestill, bestill, bestill! Har sittet og spikret på denne tegningen på toget i dag fra Oslo, og slik er den seende ut i prosessen.

Imorgen er det bil-vasking, pakking og enda en date med Rikke! Mulig jeg også burde skru over på sommertid på vegg-klokken min, men det er så herlig å alltid ha en time mer på seg, så jeg tror jeg lar den være. 

 

hits