Skrevet 29.04.2014 kl.13:32. Ligger i kategorien Tanker

3


Winter is coming...

De aller fleste kjenner vel til dette. Game of Thrones.
Jeg er en hyppig fan, og tok meg en dagsreise til Oslo på søndag for å gå på Game of Thrones Exhibition. Jeg stod 4 timer i kø, med ryggsekken min full av niste, og helt alene. Kom omsidig inn, og for å si det rett ut; det var verdt alle de 4 timene! Det kilte i magen min da jeg gikk rundt Daenerys kjole, kun 2 cm fra ansiktet mitt. Jeg fikk sittet på Jerntronen, og heldigvis klarte jeg å overvinne angsten for å spørre en fremmed person om hun kunne vennligst ta et bilde av meg når jeg satt på tronen. Jeg hang der i en time før jeg dro ut med en opplevelse jeg aldri vil glemme!


Ser at mediaet blusser så mye opp med Game of Thrones og de mindre "barnevennlige" scenene. Jeg ser overskrifter nesten hver dag med "dette ble for mye for seerne", "seerne i raseri over Game of Thrones scene", "går Game of Thrones produsentene for langt?". Hva i all verden? Er det noe som har trigget meg med å se på Game of Thrones, så er det realiteten som blir framvist i serien. Jeg husker enda de første episodene jeg så da Game of Thrones kom ut. Jeg var litt "meh" til alt, helt Greyjoy's penis poppet fram på TV-en. Virkelig? En TV-serie der man viser både pupper OG peniser?
Og der var jeg solgt. Incest, voldtekt, drap, intriger og nakenhet er faktisk noe som gjenspeiler realiteten. Det virker som det norske folket vil helst sitte på en rosa sky og leve i Twilight-land der de snille har det bra og alt ordner seg. Nakenscener der kvinner blir undertrykket, gjør meg ingenting. Det verken får meg til å bli påvirket negativt, eller at jeg blir støtt for jeg selv er kvinne. Skal man begynne å peke fingrer på nakenheter, så er det pornoindustrien.
 
Når jeg ser media stiller slike spørsmål innenfor en serie som faktisk handler om grusomheter og urettferdigheter, så får det meg til å bare himle med øynene og fortsette livet mitt, uten å bry meg om bagateller fra en serie. For folkens.. det er kun en serie. Har du problemer med å se en serie som er fullt av blottet nakenhet, incest både her og der, blodige og overdrevet slakting og voldtekt i hytt og pine, så se heller Twilight-sagaen eller Gilmore Girls.       

Hva mener du om de mest reaksjons-skapende scenene i Game of Thrones?
Skrevet 06.04.2014 kl.15:49. Ligger i kategorien Tanker

2


Og der kom jeg tilbake igjen...
Hyggelig å høre at det var en del som savnet bloggingen min i det siste!
Jeg har egentlig bare lagt bloggen til sides de siste to månedene, mest pågrunn av at jeg har prioritert andre ting.
Jeg kan vel like vel si det; jeg er en dropout. Har nå hoppet av skolen i Hamar. Det var ikke noe for meg. Å jobbe med kunst er ikke noe for meg. Det tok meg 2 år, og 2 skoler for å finne det ut, men nå er det sagt. Kunst holder jeg meg til i fritiden.

Man skulle tro jeg var helt nede og føler meg relativt mislykket akkurat nå, men slik er det heldigvis ikke! Å hoppe av skolen er noe av det beste valget jeg har gjort. Er ingenting jeg kommer til å savne borte i Hamar, utenom min kjære Rikke ♥ Men jeg har allerede tvunget henne til å komme en tur til Stavanger i fremtiden, for henne gir jeg ikke opp! Når det kommer til Era, hesten jeg har trent, så blir hun nå solgt snart. Så det hadde ikke blitt noe mer mellom oss to uansett. Heste-kjærlighet er tøft, haha.
Men jeg følte egentlig at jeg kastet bort tid og penger i Hamar. Så da ble det et valg som jeg har tenkt på helt siden jul, og det trengtes bare litt mot for å klare å velge en ny retning.

Nå er jeg i full jobb, og har flere planer foran meg her i hærliga Stavangår! Så jeg har det veldig bra og angrer ikke et sekund på avgjørelsen min!

Føler at det er litt på tide å starte litt nytt. Derfor kommer jeg i den nærmeste tiden til å slette alle tidligere blogginnleggene mine, for så å starte et litt nytt kapittel!
Takk til alle dere som har savnet meg! Det er godt å vite at det finnes folk der ute som setter pris på innleggene mine, og jeg er snart i full sving igjen med tegning, hundehold og andre kjedelige ting som jeg driver med i hverdagen!

hits