Skrevet 18.07.2014 kl.11:37. Ligger i kategorien Save the World

2


 En dag skulle jeg ønske at all krig og ondhet hadde forsvunnet fra menneske-sinnet. Men slik er ikke mennesker. Desverre.


Er det noe jeg gleder meg mest til å reise til Afrika, så er det isolasjonen. Å ikke vite hva som skjer i resten av verden. Når jeg er ute i savannaen, så er det bare meg. Uten omverden. Den følelsen av å ikke ha tilgang til internett, telefon og annet elektronisk er en fryd. Ingen nysjerrighet på hva andre folk tar seg til i hverdagen. Ingen oppdatering på nett-aviser for å se grusomheter og mennesker på sitt verste.  Å bare leve i min egen boble i en og en halv måned... Det er hva jeg gleder meg mest til. 

Men før det tar jeg turen til Grimstad for å feire min bestevenninnes bursdag i Tusenfryd.  

Skrevet 07.04.2014 kl.14:27. Ligger i kategorien Save the World

6


Fri fra jobb i dag, og istedenfor å pusle med ingenting, så har jeg tatt et sold tak i bedet rundt huset. Røsket opp ugress og kostet som en gal! Caleb har ligget i solen og spist greiner, og han var vel fornøyd da han fikk hjelpe meg med å grave i bedet.
Dere som er venn med meg på facebook har vel sett en del ting som har skjedd hos meg. Jeg fant en katt i skogen for et par uker siden. Med store sår, avmagret og døden nær, så tok jeg denne ukjente katten med til dyrlegen. Katten hadde en stor byll rundt hele skallen som var fylt med betennelse, blod og puss, og han hadde størknet blod rundt nesen og flere sår rundt kroppen. Det høyre øyet så vi ikke engang, ettersom det var hevelse rundt hele området. Byllen sprakk og lukten fikk meg til å brekke. Stakkars pus. Det første dyrlegen sa etter undersøkelsen, var; å avlive den er gratis.
Jeg ble sjokka, og spurte om det var virkelig nødvendig. Dyrlegen svarte at i og med at dette antageligvis er en villkatt, så var han ikke sikker på om det var noe vits å ofre så mye penger på en katt som ikke kan fungere. Og han visste ikke om øyet ble bra heller.
Jeg tok en sjans, satte de siste skole-pengene mine på spill, og katten ble operert. Senere den kvelden hentet jeg han, og det viste seg at øyet kom til å bli helt bra igjen. De neste dagene var katten utrolig aggressiv. Klorte meg flere ganger, og det var kun jeg i familien som kunne håndtere den ettersom jeg tok rabies-vaksinen da jeg dro til Afrika i fjor. Betennelse-byllen måtte jeg presse ut for hånd og lukten var like ille som på dyrelegekontoret. Betennelse kom ut av alle sår, og kroppen var kun et skjelett å holde i. Katten hveste hele tiden til meg og jeg begynte å lure på om jeg hadde tatt den riktige avgjørelsen.Det viser seg at det hadde jeg. Etter to uker med intensiv anitibiotika-kur, rikelig med mat, og tvangs-kos, så har den lille pusen blitt en riktig god kjæle katt! Koser hele tiden og virker veldig fornøyd! I dag var han til og med meg og Caleb ute i hagen. Han dilter etter meg og viser bare tegn til å trivest med litt menneskelig hold.

Nå leter jeg etter et nytt hjem til denne søtingen! Er du fra Rogaland-området og har et rolig, og avbalansert hjem til denne tassen, så kontakt meg! :)

hits