Skrevet 21.07.2014 kl.12:55. Ligger i kategorien Hverdagen

5


Da var jeg kommet hjem fra Grimstad. Hadde en utrolig flott helg med masse fine folk! Ble også en tur på Tusenfryd på søndagen, der jeg da dro tilbake til Oslo for å ta flyet fra Gardemoen. Mye enklere! Hadde med meg 3 tegninger jeg skulle jobbe med på bussturen til Grimstad. Fikk fargelagt halve ansiktet til en leopard, imens jeg hadde en som stinket svette ved siden av meg for hele 3 lange timer. Aldri vært så kvalm før i et tog. Tegningen lå fint i ryggsekken min, og jeg var klar til å fortsette videre med den to dager etterpå, på veien hjemover til Stavanger. Og hva ser jeg ikke da? Jo, jeg hadde puttet foundationen min i samme sekk, i hu og hast siden vi måtte kjøre avgårde tidlig på søndagsmorgen for å rekke Tusenfryd-åpningen. Og den foundationen min hadde smørt seg godt utover hele sekken, også tegningen. Ble litt passe oppgitt, men tenkte fort at slik ble det bare pågrunn av mine egen stressing, så jeg kastet tegningen i nærmeste søppeldunk uten å tenke for mye det. Jeg kan bare starte på nytt, selv om det var passe kjipt når jeg hadde kommet såpass langt. Så folkens, ta dette som en lærdom: Sminke i samme sekk som en tegning er no-no, spesielt hvis du er meg.I dag har jeg fri fra jobb, så har allerede fått løpt en 40 minutters tur i skogen sammen med ei vennine, fått dusjet, betalt litt regninger og fått blogget! Effektivt! Nå skal jeg ned på kjøpesenteret for å handle inn litt toalettsaker jeg skal ta med meg til Afrika. Senere i dag blir det forhåpentligvis litt mer tegning på Maleficent-tegningen!

Skrevet 18.07.2014 kl.11:37. Ligger i kategorien Save the World

2


 En dag skulle jeg ønske at all krig og ondhet hadde forsvunnet fra menneske-sinnet. Men slik er ikke mennesker. Desverre.


Er det noe jeg gleder meg mest til å reise til Afrika, så er det isolasjonen. Å ikke vite hva som skjer i resten av verden. Når jeg er ute i savannaen, så er det bare meg. Uten omverden. Den følelsen av å ikke ha tilgang til internett, telefon og annet elektronisk er en fryd. Ingen nysjerrighet på hva andre folk tar seg til i hverdagen. Ingen oppdatering på nett-aviser for å se grusomheter og mennesker på sitt verste.  Å bare leve i min egen boble i en og en halv måned... Det er hva jeg gleder meg mest til. 

Men før det tar jeg turen til Grimstad for å feire min bestevenninnes bursdag i Tusenfryd.  

Skrevet 17.07.2014 kl.09:22. Ligger i kategorien Hverdagen

9


Jeg har alltid vært den som er litt "redd" for all teknologien vi har i dag. Jeg poster ikke mye bilder av meg på bloggen, og jeg har få venner enn de fleste på facebooken min. Det var også en stund jeg ikke hadde mitt ekte navn på facebook-profilen min. Jeg har også tatt bort all data-roaming på mobilen min, slik at jeg ikke alltid er tilgjengelig via nett. Dette er små ting jeg gjør for å enda holde min verden kanskje litt mer utenfor den digitale til tider. Og er det noe jeg er enda skeptisk til, så er det online-butikker. Jeg synes det er skummelt å taste inn konto-nummeret mitt på utenlandske nett-sider, og hvordan kan jeg vite at selgeren ikke er falsk? Det er så mye bedre å bare gå bort til butikken og se på personen du kjøper fra.
Men i det siste har jeg kikket en del på ebay, og jeg vurderer sterkt å kjøpe inn litt. Det er jo så billig. Og det er så masse fint som man ikke får tak i Norge eller på andre nett-sider. Men så er det det evige spørsmålet mitt: Er det trygt?

Så, jeg hadde satt kjempe stor pris på om noen av mine bloggvenner kunne skrive sin egen erfaring md ebay, hva man ikke bør gjør og hva man bør gjøre. Da hadde jeg blitt glad, altså! 

 

   


  

 


1. Sketchbøker i lær og fine broderinger.
2. The Artbook of The Lion King, Løvenes Konge klokkeur nøkkelring, Aladdin smykke
3. Askepott og Belle bokstøtter, Elsa-nøkkelring
4. Scrapbok-cover, Hakuna Matata nøkkelring, Jim Shore's Disney Traditions (Merida)
5. Peter Pan-smykke, Løvenes Konge nøkkelring

Skrevet 16.07.2014 kl.21:03. Ligger i kategorien Tegninger

1


Ønsker du en tegning av kjæledyret ditt, eller kanskje bare noe å henge på veggen din?
Jeg tar halv pris for alle tegninger av dyr imens jeg er i Afrika! Er du interessert, send meg en kommentar om hva du er interessert i, størrelse og motiv! 

 

Skrevet 16.07.2014 kl.20:59. Ligger i kategorien Tegninger

2


Haha, ikke spør meg hva jeg holder på med. Vet ikke om jeg er på vei til å tegne Maleficent eller Avatar. Morsomt er det ihvertfall! Stay tuned, skal prøve å få gjort denne ferdig før jeg hopper på flyet neste uke! Skrevet 16.07.2014 kl.12:55. Ligger i kategorien Hverdagen

3


Når man jobber på et kontor, så kan ting bli litt kjedelig. Men er du stor-fan av The Office (både den britiske og amerikanske versjonen), så kan kanskje en kontor-jobb være drømmejobben. Eller ikke. Uansett, når jeg sitter her og frankerer, skriver i datasystem og tar resepsjons-telefonen, så får jeg fort følelsen av å være Pam Beasley. Kanskje jeg også finner min Jim på kontoret en dag?

 

Skrevet 15.07.2014 kl.20:31. Ligger i kategorien Mote

0


Det er sjeldent jeg blogger om mote. Men når jeg finner noe såpass kult, så er det en skam å la være å dele dette videre. Jeg har 3 plagg fra BlackMilkClothing, som er et awesome kles-merke i Australia. De to første plaggene jeg kjøpte hadde motiv fra Hobbiten og Star Wars. Det tredje plagget fikk jeg av min australske venninne til jul (
Fikk en melding fra henne i dag på jobb... Hjertet mitt hoppet i skyene. Og dette er noe jeg vet resten av blogg-vennene mine vil like! BlackMilkClothing har kommet ut med DISNEY COLLECTION! Jeg tuller ikke! Stacy (australske venninne) skrev til meg;

"Hvilken vil du ha?"

Jeg sperret opp øynene og tok meg god tid til å lete etter noe.

"Den", skriver jeg og linker et Løvenes Konge-inspirert skjørt til henne.

"Okei, den dukker opp til bursdagen din ;D", skriver hun tilbake.

(Alt dette foregikk på engelsk, selvfølgelig)

Så ja, har en del å ønske meg til både bursdag og jul nå!


Skrevet 13.07.2014 kl.15:59. Ligger i kategorien Tegninger

7


Begynte tegneperioden min med å ferdiggjøre Merethe sin bestilling, nemlig et portrett-bilde av hunden hennes Kera. For en flott hund, men det gjorde også at det var utrolig vanskelig å tegne henne riktig, for jeg ville ikke levere noe som ikke så ut som henne. Jeg kan vel si at jeg har gjort ferdig en hel annen tegning av Kera, men den så virkelig bedriten ut, så den blir aldri vist i offentligheten. Har også laget mange skisser for å få det beste resultatet, så man kan virkelig ikke si at jeg ikke har jobbet hardt med denne tegningen. Nå er den sendt i posten til Bergen, og håper at eieren av denne ulldotten vil like det hun får. Det er kun brukt 2B og 4H blyant i denne prosessen.

Skrevet 13.07.2014 kl.14:29. Ligger i kategorien Hverdagen

0


Uah, tiden går fort. Fortere enn man skulle tro. For 6 måneder siden satt jeg å drømmet meg vekk på nye eventyr i Afrika, og tenkte at det var en evig til jeg skulle reise igjen. Nå er det kun to bittesmå uker til jeg setter meg på flyet til Namibia. Å gjett om jeg er nervøs! Gleden og sommerfuglene jeg har hatt i magen har blitt skutt ned med et virus (slik føler jeg det). Hva om jeg ikke får venner? Hva om folk ikke liker meg? Hva om jeg blir spist av en løve? Men dette er selvfølgelig dumme tanker, og jeg er ganske så positivt innstilt på at dette skal bli en bra opplevelse, denne gangen helt alene. Alt går nok bra, og det er vel lov å kjenne litt både positive og negative følelser før avreisen. 


Jeg har nå vært strandet som en hval i Tyrkia i to uker, der jeg har plasket i vannet dagen lang. Fått meg masse nye kattevenner, og blitt bitt av både mygg og te-drikkingen der nede. Jeg dro hjem med flere esker med eple-te og et helt eget sett med den tyrkiske te-koppen. Mmmm, det er så godt! Det ble en fin ferie der jeg fikk litt brunfarge og masse avslapping sammen med familien.
Bodyguard, katten med ett øye som dukket opp hver kveld for å spise middag sammen med oss.
 Nå skal jeg tegne og jobbe for fullt i 2 uker, før nesen min vender tilbake til savannaen.

hits