Skrevet 19.11.2014 kl.11:20. Ligger i kategorien Hverdagen

2


Det ble vist en liten ufrivillig pause i bloggingen. Eller, ufrvillig er ikke det riktige ordet, men tiden flyr og bloggen ble glemt. Hadde en fantastisk reise i Namibia i 7 uker. Ble tilbudt jobb der i to måneder, men måtte desverre avslå pågrunn av økonomiske vansker med flybilettene. Likevel så var dette en stor oppmuntring til at jeg ble tilbudt jobb med dyr i et helt annet land og klima. Dagene bestod av mye jobb, men sammen med flotte mennesker fra hele verden. Jeg fikk stort ansvar for hestene som var på farmen, og jeg fikk lov til å ri inn en av unghestene som het Pebbles. Verdens søteste og godhjertet hest jeg noen gang har vært borti. Det å kunne galloppere i savannaen med strutser i nærheten og vortesvin og antiloper løpende foran deg er noe jeg unner alle. Jeg hjalp strutser opp fra bassenget når de falt nedi (haha), jeg reddet en surikat fra å bli angrepet av andre surikater, jeg har klappet en zebra, jeg har fått trusen min røsket opp av bavianer, jeg fant en død mus under sengetrekket mitt etter 2 uker, jeg har hatt nærkontakt med geoparder, jeg har bært frosne hestehoder som skulle gis til løvene, jeg har klappet en gribb, jeg har blitt stanget ned av en antilope og jeg har fått opplevelser som jeg kommer til å bære med meg hele livet. En fantastisk tur sammen med fantastiske mennesker og dyr.

Nå studerer jeg pedagogikk og er i arbeid på deltid. Jeg har klart å kapre kjærest, så nå er hverdagen litt annerledes enn det har vært i 23 år. Mye som skal tas hensyn til, så dagene mine er opptatte av skole, jobb, Caleb, venner og kjæresten. Nå er julen rundt hjørnet, og jeg er i full gang med tegninger og julegaver. Har savnet bloggingen, og mine bloggvenner, så nå er det på tide å ta opp kreativiteten igjen.

   

Skrevet 21.07.2014 kl.12:55. Ligger i kategorien Hverdagen

5


Da var jeg kommet hjem fra Grimstad. Hadde en utrolig flott helg med masse fine folk! Ble også en tur på Tusenfryd på søndagen, der jeg da dro tilbake til Oslo for å ta flyet fra Gardemoen. Mye enklere! Hadde med meg 3 tegninger jeg skulle jobbe med på bussturen til Grimstad. Fikk fargelagt halve ansiktet til en leopard, imens jeg hadde en som stinket svette ved siden av meg for hele 3 lange timer. Aldri vært så kvalm før i et tog. Tegningen lå fint i ryggsekken min, og jeg var klar til å fortsette videre med den to dager etterpå, på veien hjemover til Stavanger. Og hva ser jeg ikke da? Jo, jeg hadde puttet foundationen min i samme sekk, i hu og hast siden vi måtte kjøre avgårde tidlig på søndagsmorgen for å rekke Tusenfryd-åpningen. Og den foundationen min hadde smørt seg godt utover hele sekken, også tegningen. Ble litt passe oppgitt, men tenkte fort at slik ble det bare pågrunn av mine egen stressing, så jeg kastet tegningen i nærmeste søppeldunk uten å tenke for mye det. Jeg kan bare starte på nytt, selv om det var passe kjipt når jeg hadde kommet såpass langt. Så folkens, ta dette som en lærdom: Sminke i samme sekk som en tegning er no-no, spesielt hvis du er meg.I dag har jeg fri fra jobb, så har allerede fått løpt en 40 minutters tur i skogen sammen med ei vennine, fått dusjet, betalt litt regninger og fått blogget! Effektivt! Nå skal jeg ned på kjøpesenteret for å handle inn litt toalettsaker jeg skal ta med meg til Afrika. Senere i dag blir det forhåpentligvis litt mer tegning på Maleficent-tegningen!

Skrevet 17.07.2014 kl.09:22. Ligger i kategorien Hverdagen

9


Jeg har alltid vært den som er litt "redd" for all teknologien vi har i dag. Jeg poster ikke mye bilder av meg på bloggen, og jeg har få venner enn de fleste på facebooken min. Det var også en stund jeg ikke hadde mitt ekte navn på facebook-profilen min. Jeg har også tatt bort all data-roaming på mobilen min, slik at jeg ikke alltid er tilgjengelig via nett. Dette er små ting jeg gjør for å enda holde min verden kanskje litt mer utenfor den digitale til tider. Og er det noe jeg er enda skeptisk til, så er det online-butikker. Jeg synes det er skummelt å taste inn konto-nummeret mitt på utenlandske nett-sider, og hvordan kan jeg vite at selgeren ikke er falsk? Det er så mye bedre å bare gå bort til butikken og se på personen du kjøper fra.
Men i det siste har jeg kikket en del på ebay, og jeg vurderer sterkt å kjøpe inn litt. Det er jo så billig. Og det er så masse fint som man ikke får tak i Norge eller på andre nett-sider. Men så er det det evige spørsmålet mitt: Er det trygt?

Så, jeg hadde satt kjempe stor pris på om noen av mine bloggvenner kunne skrive sin egen erfaring md ebay, hva man ikke bør gjør og hva man bør gjøre. Da hadde jeg blitt glad, altså! 

 

   


  

 


1. Sketchbøker i lær og fine broderinger.
2. The Artbook of The Lion King, Løvenes Konge klokkeur nøkkelring, Aladdin smykke
3. Askepott og Belle bokstøtter, Elsa-nøkkelring
4. Scrapbok-cover, Hakuna Matata nøkkelring, Jim Shore's Disney Traditions (Merida)
5. Peter Pan-smykke, Løvenes Konge nøkkelring

Skrevet 16.07.2014 kl.12:55. Ligger i kategorien Hverdagen

3


Når man jobber på et kontor, så kan ting bli litt kjedelig. Men er du stor-fan av The Office (både den britiske og amerikanske versjonen), så kan kanskje en kontor-jobb være drømmejobben. Eller ikke. Uansett, når jeg sitter her og frankerer, skriver i datasystem og tar resepsjons-telefonen, så får jeg fort følelsen av å være Pam Beasley. Kanskje jeg også finner min Jim på kontoret en dag?

 

Skrevet 13.07.2014 kl.14:29. Ligger i kategorien Hverdagen

0


Uah, tiden går fort. Fortere enn man skulle tro. For 6 måneder siden satt jeg å drømmet meg vekk på nye eventyr i Afrika, og tenkte at det var en evig til jeg skulle reise igjen. Nå er det kun to bittesmå uker til jeg setter meg på flyet til Namibia. Å gjett om jeg er nervøs! Gleden og sommerfuglene jeg har hatt i magen har blitt skutt ned med et virus (slik føler jeg det). Hva om jeg ikke får venner? Hva om folk ikke liker meg? Hva om jeg blir spist av en løve? Men dette er selvfølgelig dumme tanker, og jeg er ganske så positivt innstilt på at dette skal bli en bra opplevelse, denne gangen helt alene. Alt går nok bra, og det er vel lov å kjenne litt både positive og negative følelser før avreisen. 


Jeg har nå vært strandet som en hval i Tyrkia i to uker, der jeg har plasket i vannet dagen lang. Fått meg masse nye kattevenner, og blitt bitt av både mygg og te-drikkingen der nede. Jeg dro hjem med flere esker med eple-te og et helt eget sett med den tyrkiske te-koppen. Mmmm, det er så godt! Det ble en fin ferie der jeg fikk litt brunfarge og masse avslapping sammen med familien.
Bodyguard, katten med ett øye som dukket opp hver kveld for å spise middag sammen med oss.
 Nå skal jeg tegne og jobbe for fullt i 2 uker, før nesen min vender tilbake til savannaen.

Skrevet 24.04.2014 kl.12:52. Ligger i kategorien Hverdagen

4


Påsken er over, og det var med et sukk at jeg tok farvel med min australske venninne på flyplassen i dag tidlig. Har hatt besøk fra The Land Downunder, der vi startet påsken med en roadtrip fra Hamar til Stavanger. Etter det var det masse påskeegg, Clue-spilling, godteri-spising, turer i fjell og skog, overnatting i telt i fjellet, bytur og Russe forklaring til ei jente som ikke forstod hvorfor vi gikk i slike bukser. Alt i alt, en veldig god påske.
Påskeaften ble en liten mirakel-dag for meg. Gråpusen fikk seg et nytt hjem hos en kjærlig familie på 4. Det føltes utrolig godt at jeg har vært med å skape en ny sjanse for katten, som jeg har kalt Oliver Twist. Oliver Twist fikk beholde navnet sitt i sitt nye hjem, og de er svært fornøyd med han. Jeg er vanligvis ikke den personen som tar inn villkatter fra gaten, men det er definitivt noe jeg burde starte med. Alle dyr fortjener et nytt liv, spesielt en som søker etter en ny sjanse. Oliver gjorde det.
Folkens: Kastrer og steriliser katten(ene) deres. Det er direkte idiotisk å ikke gjøre det. Verden har for mange katter som blir født i gatene der de ikke hører til...

Uansett, i det siste har jeg mekket litt på en ide til en tegenserie som omhandler karakterene mine. Takk til Rikke for motivasjon til å faktisk begynne å dele litt av karakterene mine, og historiene jeg dikter opp! Så det lover jeg at det blir mer av!
Men først har jeg et lite prosjekt på gang som jeg skal begynne på i kveld! Spennende blir det!

hits