...

Skrevet 16.12.2014 kl.20:23. Ligger i kategorien Forglemmegei

4


Javel.
Da er dette slutten. Slutten på bloggen i hvert fall. Jeg sier meg ferdig med blogg-verden, og fokuserer heller på deviantart. Bloggen gir meg ikke noen ting, og det har det heller ikke gjort på flere måneder. Jeg er i en fase i livet at jeg kommer meg frempå, både i sosiale status, utdanning og hobby-messig. Blogg er ikke lenger prioritert, verken i nøden eller lysten. Nå er det snart jul, og jeg er i gang med noen tegne-prosjekter som jeg har blitt inspirert til. Det er på tide å ta tak, og ikke bare sitte til pynt. Det er slutt på uferdige proudukter som jeg nok en gang ikke presenterer. Så, jeg ringer inn nyåret om to uker med å avslutte bloggen, sette fokus på deviantart-siden min, bli ferdig med første del av studiene, og begynne på et etterlengtete prosjekt.

Takk for min tid her på blogg.no. Jeg har møtt flotte mennesker, mennesker jeg aldri hadde møtt utenfor bloggen. Spesielt stor takk til Rikke. Hun har vært en utrolig støtte i tegneverden min, og jeg håper det kan fortsettes. Jeg har ikke vert aktiv på tegnefronten i det hele tatt i det siste, men det skal endres. Følg meg gjerne på http://calene.deviantart.com/  på deviantart for å følge utviklingen min.


Signing out :)

Skrevet 22.05.2014 kl.19:11. Ligger i kategorien Forglemmegei

10


Ikke at jeg får så mye respons, men her er likevel litt prosess-tegning av "Mother Death" som jeg jobber med for tiden. Har prøvd å leke litt med nye teknikker, blant annet "male-teknikken" i Photoshop. Synes det ser greit ut så langt. Jeg vil gjerne ha pirk, så hvis du ser noe som ikke helt stemmer, si ifra! Jeg blir bare glad!


 


Skrevet 18.05.2014 kl.17:56. Ligger i kategorien Forglemmegei

7


Ble alt for i dag. Synes tegningen blir bra, jeg. Snart ferdig med outlinen, og da er det videre på farging! 
Nå er det is og Frozen-kveld på meg og noen venner, så da legger jeg tegningen til sides. Neste uke må jeg fokusere på tradisjonell tegning, siden jeg holder på med et portrett av hunden til Lithanna. Så den vil jeg bli ferdig med i løpet av uken, slik at jeg kan ta med meg den når jeg reiser til Bergen i begynnelsen av juni. Skrevet 18.05.2014 kl.15:02. Ligger i kategorien Forglemmegei

2


Har ikke vært så mye å oppdatert på bloggen, fordi jeg føler jeg ikke får noe respons i det hele tatt på tegningene mine. Men pytt pytt. Har sittet og skisset litt i dag etter gårsdagens fest. Feiret 17.mai som alle andre stavanger-folk, men på kvelden var det bursdagsfest med glowsticks, grafitti og body&hair glow. Skal si jeg måtte dusje når jeg kom hjem på natten. Klistret meg på alt mulig og hele trynet mitt var fylt av glow! Klarte også å drikke en hel vinflaske på 1 time, der jeg tapte som bare det i beer(vin)pong. Heldigvis er jeg såpass flink med alkohol, så jeg får egentlig aldri en hangover dagen etterpå. Applaus for det. Men bursdagen var morsom, møtte på gamle og nye og fikk mimre litt da livet var litt annerledes.
Skal legge fra meg blyanten en stund nå for å spille fresbee med hunden i solen, før jeg antagentligvis fortsetter på skissen.

Forresten, finn meg på ArtCaver på Deviantart. Har startet ny profil der, og vil gjerne ha mine gamle deviantart-venner der!  

Skrevet 11.05.2014 kl.21:17. Ligger i kategorien Forglemmegei

2


Det er vel noen dager siden jeg viste en liten skisse av tempelet jeg prøvde meg på. Nå er jeg ferdig, og har stylet den fint på plass!
Vil gjerne ha kritikk på både bygnings-konstrukturen og fargingen! Jeg er enda fersk i å tegne bygninger og miljø, så vil ha all feedbacken jeg kan få! Men noen skjedde som jeg ikke trodde skulle skje; jeg syntes bygninger var gøy å tegne! Så dette vil dere se mer av.
Jeg likte også den innrammingen, slik jeg gjorde da jeg presenterte Faith. Lurer på om jeg skal fortsette med det så lenge jeg fortsatt driver å presenterer min verden til dere. Det gir en slags presentasjons-følelse, ikke sant?


Limte sammen en liten prosess-utvikling for dere som er interesserte. Jeg synes ihvertfall å se andres prosess-utvikling er utrolig lærerikt og inspirerende.

For dere som er også interesserte i å vite mer om disse templene, skrik ut! Føler det er litt meningsløst å jabbe i ett om noe som kanskje ingen gidde å lese. 

Nå er det Stardust-filmkveld sammen med familien!  

Skrevet 06.05.2014 kl.20:38. Ligger i kategorien Forglemmegei

3


For det første; jeg er elendig på å tegne landskap og bygninger. For det andre; se, jeg prøver!
Har sittet litt i kveld å skisset på en paviljong jeg tok bilde av i Paris. Marie Antoinette sin faktisk, for å være skikkelig høy på pæra. Så den da vi vandret i hagene hennes, og tenkte "denne må inn i fantasi-verden min". Og nå har jeg fått litt små ideer om historiene bak disse "templene" som jeg kaller dem. Har skisset, visket, bannet og ville egentlig tegne et surt ansikt over det hele, men nå har jeg hvertfall klart å overvinne frykten for å vise dere bloggiser hva jeg har gjort i hele kveld.

Skal jobbe mer med den videre. Blir nok bra, så lenge jeg bruker tid og aksepterer at resultatet ikke blir slik jeg har det i hodet. Men jeg prøver meg ihvertfall på nye ting da! Pluss til meg?Skrevet 04.05.2014 kl.20:47. Ligger i kategorien Forglemmegei

4


Startet på denne i januar, ble ferdig idag. For å si det sånn, så tok det meg kun to dager(kvelder) på å ferdigjøre det jeg startet på i begynnelsen av året. Og om jeg får si det selv, så er jeg fornøyd. Prøver meg på en liten "presentasjon" av karakterene min, siden det er sjeldent jeg faktisk legger ut noe fra min egen "verden" på bloggen. Noe jeg skal begynne med, jeg lover.
Første opp er hoved-personen i en av historiene mine, nemlig min kjære Faith, som er en karakter jeg har alltid forbundet med meg selv. Hun har alltid vært blond, slank og sjenert av seg. Hun var nok en gjenskapelse av meg selv for å flykte fra virkeligheten.
Faith startet å komme i hjernen min da jeg var 14-15 år gammel. Hun var meg, i en 1800-talls setting. Dette var tiden jeg var(fortsatt er) veldig fascinert av "Oliver Twist" av Charles Dickens. På den tiden het Faith noe helt annet, nemlig Belle! Dette navnet var selvfølgelig tatt ut av favoritt filmen min "Skjønnheten og Udyret". Da Twilight dukket opp, ble hele navnet hennes feil og jeg forbandt det med noe negativt. Jeg holdt på navnet helt til det var nok. Forandringer fryder, og det gjorde navn-endringen også. Jeg er en stor fan av spill-serien Assassin's Creed, og de som har spilt det kjenner igjen "leap of faith" ordtaket i spillene. Faith var født, og jeg syntes navnet hennes passet bra både for originaliteten og hennes egen skjebne gjennom historien, både for seg selv og for andre som hun møter.

Etterhvert som mitt eget hår ble lenger, ble også Faith's hår lenger. Ettersom min alder ble eldre, ble også hun. Men nå har jeg bestemt meg for å holde henne i en viss alder.


(Presentasjon av Faith som 22-åring og som 8-åring)


Navn: Faith Ever
Alder: 22 år når selve handlingen starter (hun er 8 år i begynnelsen.)
Skapning: Northrendas
Høyde: 1.68 cm

Faith Ever er fra Northdale, som ligger i fjellene i nord. Hun er av rasen Northrendas, som er et høyt og hardt arbeidende folk. Hun er gjennomsnittet veldig lav og på langt nær fyldig som andre Northrendas er. Men med sin lyse manke og bleke hud, vil enhver kunne gjenkjenne hvor hun stammer ifra. Etter en turbulent fortid, har hun blitt mer sky og hun går ofte med et veldig urolig blikk. Hun er usikker, både på seg selv og andre, men hun er lært opp til å føye seg etter andre. Hun har en stor kjærlighet for dyr og mennesker som er svake og trenger hjelp. Det er her hun får styrken fra og hun tenker på andre før hun tenker på seg selv.
 
 Vil dere ha flere slike presentasjoner i fremtiden :) ?

hits