Skrevet 18.06.2014 kl.21:09. Ligger i kategorien Blogg

13


Tiden flyr når man er opptatt. Har lenge vurdert å bare gi opp bloggingen for en stund, men så plutselig så dukker lysten opp igjen. Er vanskelig å være en tegne-blogger, når hele Norge oversvømmes av rosabloggerer, enten de er kjente eller ei. Men pytt, hva gjør man ikke for de 3 faste leserne jeg har  ♥  En av grunnene til at jeg mulig ville legge ned bloggen, var da for å starte en ny der bloggen kan være litt av hvert, spesielt innen for tegning, skriving og dyr. Papernerd virker litt som en fast kategori, men så tenkte jeg at navn er ikke den største "dealen" i en blogg. Det er jo innholdet, duh! Så da la jeg fra meg den tanken.

Så, hva er det jeg har foretatt meg de siste ukene da? Dette er kun for dere som er interessert i livet mitt, mind that.
Jeg har vært i Bergen å lekt modell i en hel uke! Ikke bare "for en dag", men en HEL uke! Hadde planer om å møte Lithanna(Merethe), men siden jeg satt i sminkestolen mesteparten av kvelden, så måtte vi heller ta møtet en annen gang, desverre...
Etter Bergen var jeg i full jobb. Altfor full jobb. Hvis jeg ikke har blitt rik på alle timene jeg har jobbet de siste 14 dagene, så skjønner jeg virkelig ingenting. Da er jeg dømt til å leve på studielån. Å aldri betale tilbake. Ever.

Ellers så har jeg begynt å ta opp ridning, rettere sagt, jeg ser etter en hest å kjøpe. Etter 3 år med pause fra å eie min egen hest, så har lysten blitt for stor og jeg er nå på hestejakt! Driver å prøver en nydelig 4-åring som jeg fått litt sansen for i det siste, så vi får se hva jeg ender opp med. Jeg tar ingen beslutning før jeg kommer hjem fra Afrika, ihvertfall. Men hest er noe jeg er 90% sikker på at jeg vil ha!

En annen ting er at jeg følger etter min blogg-venners hobbyer. Jeg har nemlig blitt med i Hafrsfjord-Vikingene! Jeg var på Viking-marked ved "De tre steinene i fjellet" (Slaget ved Hafrsfjord), og gikk å vandret rundt med Caleb og lillesøster. Ble helt fascinert, og jammen meg klarte jeg ikke å dra med meg hjem en viking-bue for 1000 kroner. Enten er dette mitt smarteste, eller dummeste kjøp. Uansett, jeg har lekt litt Merida de siste dagene, og for å skryte litt, så er jeg utrolig god til å ikke ha gått på noe bue-skyting - ennå.

Nå har jeg en del tegning på agendaen. Har ikke hatt noe som helst tid til å sette meg ned å øve på blending av farger i Photoshop. Har hatt tid til å pusle på tegningen til Merethe, that's it. Når den er ferdig, må jeg begynne på en geopard-tegning som ligger å gnager i hendene. Og imellom vil jeg gjerne ha tid til mine personlige prosjekter, men vi får se hvor mye jeg får tid. Er ikke akkurat Superwoman her, men jeg er nærme da!
 
 

hits