Skrevet 10.05.2014 kl.19:31. Ligger i kategorien Artspo

14


I de siste ukene har rommet mitt sett ut som et skikkelig kunstner-atelier. Det er helt greit det, men når en person som meg som elsker organisering og en ryddig atmosfære, så har de siste ukene vært mildt sagt en "pain in the ass". Maling overalt, tomme malings-tuber i senga og på nattbordet, akryl-lukt, gulvteppe brettet over og brukt papir strødd rundt på gulvet. Jeg drømmer også så fælt når det ikke er ryddig rundt meg, og de siste ukene har vært en tortur i drømmeverden min. Så idag var det nesten slik at jeg puttet et rødt bånd med sløyfe foran inngangsdøren til rommet mitt, for så å finne den mest fancy saksen jeg kunne klare å lete opp, også klippe båndet og føle meg som en ordfører for mitt eget rom. Slik var følelsen idag når jeg endelig ble ferdig og fikk ryddet og shinet rommet til punkt og prikke.
Planen min har alltid vært å ha et Løvenes Konge inspirert rom, helt fra jeg var liten. Jeg husker enda den gigantiske Løvene's Konge posteren jeg hadde på rommet mitt da jeg fikk filmen, og det er vel ingen hemmelighet at jeg har alltid elsket Afrika og det som hører til. Så da jeg flyttet hjem fra Hamar og tilbake til "barnerommet", følte jeg at det var obligatorisk å faktisk realiserer denne tanken. Lette litt rundt etter tapet som lignet det jeg hadde i hodet, men fant ingenting som kunne fange blikket mitt. Det var da jeg bestemte meg for å ta malekosten i egne hender. Jeg har kjøpt nærmet et 20-talls malings-tuber på Søstrene Grene (takk Gud for at de koster kun 13 kr!) og dermed var jeg igang!

Så da var spørsmålet. Hva synes dere? 

Skrevet 08.05.2014 kl.14:02. Ligger i kategorien Artspo

1


For å bli litt flinkere til å promotere kunsten min, så bruker jeg mye min egen facebook side for å dele tegninger blant venner. Nå har jeg ikke verdens største vennekrets på facebook, så jeg føler at tegningene mine forblir i en liten boble blant venner og familie. Har hatt en egen facebook-side for kunsten min, men den har blitt lite brukt. For å få en ny, fresh start på å dele ut kunsten min, så tenkte jeg å lage en helt ny side, som skal ta for seg prosess-arbeid, bestillinger og kunsten min! Ville ha et såpass unikt navn slik at folk husket meg, og spurte da Rikke (amorartis) om litt hjelp. Mitt forslag til henne var "Lene's painted world". Fikk tilbake litt latter og en mock fra Aladdin's "A whole new world". Istedenfor kom Rikke med et navn jeg likte kjempegodt!

Lene's ArtCave!

Så kom igjen og følg meg på facebook! 

Skrevet 07.05.2014 kl.09:10. Ligger i kategorien Artspo

3


Jeg er vel en av mange som sitter å snoker rundt på Deviantart i søk etter inspirasjon. Det hjelper meg med å se hvordan andre gjør det og kanskje jeg kan plukke opp litt tips her og der. Artister som overhodet ikke interesserer seg for andres verk, kommer til å ha store problemer med å utvide tankekretsen og talentet sitt. Derfor synes jeg det er utrolig viktig å se og analysere andres kunstverk, og derfor henger jeg litt rundt deviantart.
En av de jeg har lagt merke til er Jeremy Vickery. Han jobber for tiden i Pixar Animations, og han er en flittig Deviant-bruker. Han var også med på å lage filmen "Brave", "Monster University" og "The Blue Umbrella", der han hadde tittelen Master Lighting Lead, altså han jobber hovedsakelig med lys-settingen i scenene.
Jeremy fanget min interesse da jeg klikket gjennom artworken hans, og flere av bygningene hans var såpass runde og "unaturlige". Man ser hvorfor Disney Pixar har ansatt han. Hans hovedfokus er på bygninger og objekter, men iblant kan man se landskaper og karakterer i kunstverkene hans.

Deviant-brukeren hans er jermilex og jeg anbefaler å ta en titt innom!Skrevet 05.05.2014 kl.17:27. Ligger i kategorien Artspo

0


 hits