...

Skrevet 16.12.2014 kl.20:23. Ligger i kategorien Forglemmegei

4


Javel.
Da er dette slutten. Slutten på bloggen i hvert fall. Jeg sier meg ferdig med blogg-verden, og fokuserer heller på deviantart. Bloggen gir meg ikke noen ting, og det har det heller ikke gjort på flere måneder. Jeg er i en fase i livet at jeg kommer meg frempå, både i sosiale status, utdanning og hobby-messig. Blogg er ikke lenger prioritert, verken i nøden eller lysten. Nå er det snart jul, og jeg er i gang med noen tegne-prosjekter som jeg har blitt inspirert til. Det er på tide å ta tak, og ikke bare sitte til pynt. Det er slutt på uferdige proudukter som jeg nok en gang ikke presenterer. Så, jeg ringer inn nyåret om to uker med å avslutte bloggen, sette fokus på deviantart-siden min, bli ferdig med første del av studiene, og begynne på et etterlengtete prosjekt.

Takk for min tid her på blogg.no. Jeg har møtt flotte mennesker, mennesker jeg aldri hadde møtt utenfor bloggen. Spesielt stor takk til Rikke. Hun har vært en utrolig støtte i tegneverden min, og jeg håper det kan fortsettes. Jeg har ikke vert aktiv på tegnefronten i det hele tatt i det siste, men det skal endres. Følg meg gjerne på http://calene.deviantart.com/  på deviantart for å følge utviklingen min.


Signing out :)

4 kommentarer

You and me both :) Tusen takk for at jeg fikk bli litt kjent med deg! Du er lagt til på DA.

Skrevet 16.12.2014 kl.20:46
Lykke til med devinart=)

Skrevet 17.12.2014 kl.06:43
åh så synd.

Men skjønner det jo utrolig godt, har det sånn selv.Blogg gir meg ikke like mye som Før kan du si.

Men men.

Hvis jeg ikke følger deg fra før av så må jeg følge deg på dev. Videre :)

Jeg heter: Fru_vaage eller noe der inne. hehe.

Rikke har meg der om ikke annet.

Lykke til videre :)

Skrevet 17.12.2014 kl.07:45

Hege

Jeg har savnet bloggingen din, og kommer nok også til å savne den videre, men jeg er glad for at ting har begynt å gli glattere for deg! Og jeg la deg til på watch-lista på deviantart. Det kommer til å bli en sann glede å følge deg der! :D

Skrevet 16.01.2015 kl.20:42

hits --------------------------------------------------------------------------------