Skrevet 18.06.2014 kl.21:09. Ligger i kategorien Blogg

13


Tiden flyr når man er opptatt. Har lenge vurdert å bare gi opp bloggingen for en stund, men så plutselig så dukker lysten opp igjen. Er vanskelig å være en tegne-blogger, når hele Norge oversvømmes av rosabloggerer, enten de er kjente eller ei. Men pytt, hva gjør man ikke for de 3 faste leserne jeg har  ♥  En av grunnene til at jeg mulig ville legge ned bloggen, var da for å starte en ny der bloggen kan være litt av hvert, spesielt innen for tegning, skriving og dyr. Papernerd virker litt som en fast kategori, men så tenkte jeg at navn er ikke den største "dealen" i en blogg. Det er jo innholdet, duh! Så da la jeg fra meg den tanken.

Så, hva er det jeg har foretatt meg de siste ukene da? Dette er kun for dere som er interessert i livet mitt, mind that.
Jeg har vært i Bergen å lekt modell i en hel uke! Ikke bare "for en dag", men en HEL uke! Hadde planer om å møte Lithanna(Merethe), men siden jeg satt i sminkestolen mesteparten av kvelden, så måtte vi heller ta møtet en annen gang, desverre...
Etter Bergen var jeg i full jobb. Altfor full jobb. Hvis jeg ikke har blitt rik på alle timene jeg har jobbet de siste 14 dagene, så skjønner jeg virkelig ingenting. Da er jeg dømt til å leve på studielån. Å aldri betale tilbake. Ever.

Ellers så har jeg begynt å ta opp ridning, rettere sagt, jeg ser etter en hest å kjøpe. Etter 3 år med pause fra å eie min egen hest, så har lysten blitt for stor og jeg er nå på hestejakt! Driver å prøver en nydelig 4-åring som jeg fått litt sansen for i det siste, så vi får se hva jeg ender opp med. Jeg tar ingen beslutning før jeg kommer hjem fra Afrika, ihvertfall. Men hest er noe jeg er 90% sikker på at jeg vil ha!

En annen ting er at jeg følger etter min blogg-venners hobbyer. Jeg har nemlig blitt med i Hafrsfjord-Vikingene! Jeg var på Viking-marked ved "De tre steinene i fjellet" (Slaget ved Hafrsfjord), og gikk å vandret rundt med Caleb og lillesøster. Ble helt fascinert, og jammen meg klarte jeg ikke å dra med meg hjem en viking-bue for 1000 kroner. Enten er dette mitt smarteste, eller dummeste kjøp. Uansett, jeg har lekt litt Merida de siste dagene, og for å skryte litt, så er jeg utrolig god til å ikke ha gått på noe bue-skyting - ennå.

Nå har jeg en del tegning på agendaen. Har ikke hatt noe som helst tid til å sette meg ned å øve på blending av farger i Photoshop. Har hatt tid til å pusle på tegningen til Merethe, that's it. Når den er ferdig, må jeg begynne på en geopard-tegning som ligger å gnager i hendene. Og imellom vil jeg gjerne ha tid til mine personlige prosjekter, men vi får se hvor mye jeg får tid. Er ikke akkurat Superwoman her, men jeg er nærme da!
 
 

12 kommentarer

Ja, det kjenner jeg meg igjen i du!

Det å være noe annet i en verden av rosa. What a gift! Druknes jo, men det er viktig å være her for de få som bryr seg, for det er de vi vil ha med oss :) Så fint at du blir !

Jeg er jo en sånn litt av alt men mest tegne, skrive og hund- Så er det innslag av det som slår meg inn der og da ;) Navnet er bare et navn, det ER innholdet som er that good stuff :)

Skikkelig kjipt at vi ikke fikke møttes, så frem til det. Akk, jaja- en annen vakker dag da :)

Tegningen er så uendelig god, gleder meg igjen- helt villt til den er fiks ferdig! Du er virkelig gifted og jeg håper du ser det selv :) <3

Kera er ikke det letteste å tegne i verden heller, its a lot of fur there ! XD

Skrevet 18.06.2014 kl.21:23
Hahahah. syns jeg ser deg ri gjennom skogen med bue, Caleb i hælene og med håret hengende fast i kvister. Vakkert syn! ;) <3

Vil se flere tegninger snaaart. Jeg trenger inspirasjon til min egen tegning. Når du gidder, gidder jeg. :3 Men bra å tjene penger da! Vil ha flere oppdateringer, du er så langt unna! :o

Skrevet 18.06.2014 kl.21:35
Amorartis ~ Tegning og hverdag: livet er ikke det samme uten Rikken min </3 skal lime meg fast til stolen i helgen å doodle litt! Skal me skype og doodle sammen? :D eller jobbe du helg?

Skrevet 18.06.2014 kl.22:01
Jobber på fredag og skal i 50 årslag på lørdag, men søndag har jeg fri :D Jaaa, jeg vil ha skypedate med deg! Også kan vi inspirere hverandre. :3

Skrevet 18.06.2014 kl.22:03
Amorartis ~ Tegning og hverdag: søndag er en date! Skal ut å ri på den hesten i 12 tiden, men etter det så er jeg all yours!

Skrevet 18.06.2014 kl.22:05
wee! Gleder meg! :D

Skrevet 18.06.2014 kl.22:07
pepernerd er fortsatt bedre enn fotball/komiker/whateverfrue, mammatilbebynavn..osv

De fleste på topplisten har jo navnet sitt på bloggen da.

Om man vil bli toppblogger så må man bli rosablogger slik det ser ut nå:P Så kjør heller egen stil^^

Skrevet 19.06.2014 kl.01:29
Meru: Papernerd it is ^^ Haha, mammatilbebynavn!

Skrevet 19.06.2014 kl.08:51

Hege

For min del kan du skrive om hva du vil. Etter at jeg har stalket deg så lenge så liker jeg å høre om de hverdagslige tingene også. Og ikke minst elsker jeg å høre når ting går bedre for deg! Høres ut som at du har det bedre om dagen, så mange gjøremål og koselig ting på agendaen :D Men for all del... elsker tegne-innleggene dine også, så de er det bare å måke på med når du har inspirasjon! :D

Skrevet 27.06.2014 kl.22:08
Hege: Haha, jeg liker at du stalker meg :D

Skrevet 13.07.2014 kl.20:03

Hege

Det er fint, for så lenge du fortsetter å blogge har du en stalker i meg :D

Skrevet 13.07.2014 kl.21:22
Hei, jeg syns du bare skal fortsette. Ikke legg den ned, og gjør det du brenner for. Vi trenger flere bloggere som faktisk DRIVER MED NOE. Og det gjør du, jeg vil gjerne ha mer tegning og slikt her inne!

- Hilsen profesjonell danser og billedkunstner som ikke leser en halv rosablogg i blinde ;)

Skrevet 16.07.2014 kl.21:17
Inri: For en fin kommentar, tusen takk! :) Skal fortsette jeg, selv om det er kun 3stk innom, haha! :)

Skrevet 16.07.2014 kl.21:34

hits --------------------------------------------------------------------------------