Skrevet 25.05.2014 kl.14:11. Ligger i kategorien Tegninger

10


Etter nærmest to uker med tegning på "Mother Death", med nye fargeteknikker og en helt ny atmosfære enn hva jeg er vant til, så jeg meg nødt til å legge fra meg og innrømme nederlaget. Jeg synes virkelig ikke at noe så bra ut til slutt. Har noen av dere andre følt seg super dårlig med en gang en kommer ut av komfort-sonen? Slik følte jeg det, selv om det var spennende og lærerikt, så klarte jeg bare ikke å bli fornøyd. Ikke misforstå meg, jeg skal prøve mer i den stilen, men jeg tror først jeg må ta baby-steg fra første strek. Har funnet litt små tutorials som skal hjelpe meg med dette, og imellomtiden så tror jeg at fortsetter å tegner i min egen stil, samtidig som jeg prøver å legge inn litt nye, små teknikker som jeg tar meg meg underveis. Jeg må lære å blende farger bedre, ha bedre oppsett, ha kontroll på layerene(jeg suger i det) og forstå skygge og lys-setting på en høyere grad enn hva jeg klarer å tvinne hodet mitt rundt nå. 
Jeg beholder outlinen, men gjør outlinen litt bedre og prøver igjen, denne gangen litt mer forsiktig. Hadde litt for store forventninger, og det tok virkelig knekken da jeg så at det ikke funket!

Som dere ser, ser det litt jævlig ut, haha. Har ikke gjort noe særlig for å gjøre den bedre, men ville vise dere lesere hvordan jeg går fram med en tegning. Med failet blending av farger osv. Usj. Men jaja, man lærer så lenge man lever. Vil gjerne ha litt tips og litt mer priking, slik at jeg forstår hva jeg trenger å øve mer på, også under prosessen og slikt! Pirkpirkpirk!   

9 kommentarer

Kjenner igjen den følelsen, jeg opplever ofte at jeg har store forventninger til noe, men til slutt oppdager at det ikke er i nærheten av det jeg hadde planlagt inne i hodet mitt. Men øvelse gjør mester, og bare fordi det ikke ble til hva man hadde forestilt seg betyr ikke at det ikke er bra, og jeg syns du har fått til noe veldig vakkert og harmonisk med dette her ^^

Kan dessverre ikke pirke da jeg ikke har kunnskaper nok til denne typen fargelegging, så alt jeg kan bidra med er et klapp på skulderen og glede meg til å se mer! <3

Skrevet 25.05.2014 kl.16:58
Mara: Aw, tusen takk, det varmer! <3

Skrevet 25.05.2014 kl.17:29
Skjønner dette veldig godt. Aner ikke hvor mange ganger jeg selv har startet på et prosjekt, for så å innse at det ikke går slik jeg hadde tenkt.

Men den viktigste lærdommen å ta med seg her er at du prøvde virkelig, og ved å "feile" så har du jo også lært masse. :)

Syns likevel bildet er flott. Det syns at du har tenkt og filosofert lenge over dette, så jeg håper du tar den frem igjen om ikke så lenge og prøver en gang til, for jeg vet du kan! <3

Skrevet 25.05.2014 kl.17:50
Amorartis ~ Tegning og hverdag: Skal prøve mitt beste <3

Skrevet 25.05.2014 kl.19:04
Du skal ha for innsatsen da, det er jo et steg i riktig retning uansett hvordan man ser på det. Men kjenner meg igjen i det å starte på noe og resultatet blir noe helt annet enn planlagt, om det blir ferdig i det hele tatt. Jeg har tendensen til å ta på meg for store prosjekter merker jeg.

Jeg har ikke peil på digital tegning dessverre, men synes du har gjort en bra tegning forde jeg :)

Skrevet 25.05.2014 kl.19:30
Tror du har valgt litt for varme farger til henne. :) Tror om du duser dem ned litt, så blir det bra. ^^

Skrevet 25.05.2014 kl.19:30
Meru: Takk for tips :) Tror jeg legger hun til side en stund da, haha

Skrevet 25.05.2014 kl.23:26
Catzy Munster: Tusen takk :) Resultatet ble helt shit for å si det mildt, haha, men jeg lærte jo en del! Får prøve igjen på henne når lysten dukker tilbake :)

Skrevet 25.05.2014 kl.23:27

Hege

Jeg synes du har gjort bra fargevalg. Ingenting som "skriker ut", men kanskje fargene i vinduet kunne passet litt bedre inn? Med mindre du hadde tenkt å bruke de andre steder også da :) Ellers må jeg si at jeg synes dette ser bra ut jeg! Ikke farger man ser så ofte sammen kanskje, men det gir jo et veldig unikt inntrykk :D Stå på videre og øv mer på dette så ska du se at neste gang du prøver deg på hu her så blir alt mye bedre :D

Skrevet 29.05.2014 kl.10:46
Hege: tar til meg all tips fra deg! :D

Skrevet 18.06.2014 kl.22:04

hits --------------------------------------------------------------------------------