Skrevet 11.05.2014 kl.16:18. Ligger i kategorien Tegninger

0


God søndag, og det er vel flere enn meg som jubler over gårsdagens eurovision-seier? I årets eurovision så handlet det ikke om musikk (la oss være ærlige, alle bidragene var skitt-dårlige dette året), men fred og stå for hva man mener. Selv om de russiske tvillingene fikk høre buing fra publikum, og de aller fleste syntes det var kjipt gjort, så føler jeg at det var fortjent. Hvem sender ut to 17 år gamle jenter til en mobb med høygafler og brennende ild? Å få negative tilrop burde Russland bare forvente, men det var synd at det gikk ut over to jenter som kun ville synge i Europas største sang-konkurranse.
Så da var det sagt.
Østerrike vant nok ikke pågrunn av sangen, men på hva denne personen stod for. Og slik Europa er for tiden med Putin's homifli-forbud og Krim-krigen, så kan man ikke stenge av omverden og bare synge ut og forvente at alle skal være venner. Slik er det ikke. Man skal ikke gjemme problemer under et teppe. Nå kan også dra inn regjeringen(Erna Solberg) for å spille på lag med Kina og ikke ville møte Dalai Lama. Man må klare å stå opp for hva som er rett, uansett konsekvenser av dette. Det karte ikke Erna. Men det klarte Østerrike.

Da var alt ute av verden, og jeg kan begi meg ut på tegning! Har helt glemt å vise dere hvordan cat-commission-en ble! Den er trygt i Australia nå, og eieren er stor fornøyd! 
Ingen kommentarer


hits --------------------------------------------------------------------------------