Skrevet 07.05.2014 kl.09:10. Ligger i kategorien Artspo

3


Jeg er vel en av mange som sitter å snoker rundt på Deviantart i søk etter inspirasjon. Det hjelper meg med å se hvordan andre gjør det og kanskje jeg kan plukke opp litt tips her og der. Artister som overhodet ikke interesserer seg for andres verk, kommer til å ha store problemer med å utvide tankekretsen og talentet sitt. Derfor synes jeg det er utrolig viktig å se og analysere andres kunstverk, og derfor henger jeg litt rundt deviantart.
En av de jeg har lagt merke til er Jeremy Vickery. Han jobber for tiden i Pixar Animations, og han er en flittig Deviant-bruker. Han var også med på å lage filmen "Brave", "Monster University" og "The Blue Umbrella", der han hadde tittelen Master Lighting Lead, altså han jobber hovedsakelig med lys-settingen i scenene.
Jeremy fanget min interesse da jeg klikket gjennom artworken hans, og flere av bygningene hans var såpass runde og "unaturlige". Man ser hvorfor Disney Pixar har ansatt han. Hans hovedfokus er på bygninger og objekter, men iblant kan man se landskaper og karakterer i kunstverkene hans.

Deviant-brukeren hans er jermilex og jeg anbefaler å ta en titt innom!















2 kommentarer

Fantastisk!

Jeg var før ikke flink til å beundre andres verk, da jeg bare ble lei meg. Siden JEG aldri fikk sånt til. ( Veldig negativ var jeg før.)

Men, etterhvert må jeg jo bare lære meg å bli inspirert i stedet for og lære av det. Ellers skjer jo det som skjedde. Jeg stagnerte.

Nå er jeg å glor hele tiden. Spesielt på Dragonage fanarts :)

Jeg må jo bare svelge det sure eple og innrømme for meg selv at jeg blir IKKE bedre av å sutre for meg selv. ( ikke lett når man er født dårlig taper )

:p

Skrevet 07.05.2014 kl.14:18
Lithanna: Hahah, vet du hva? Jeg selv ble kjempe lei meg og jeg ville ikke se på andres kunst, hvis de ikke var "styggerer" enn mine. Men nå, istedenfor, så blir jeg mer inspirert! :) Tips og hjelp er noe som har hjulpet meg enormt, og man kan bare bli bedre og bedre :)

Skrevet 07.05.2014 kl.14:23
Æhæhæhæh, du høres ut som meg!

Fader så fæl jeg følte meg, men true fact. Jepp, fikk meg noen spark i trynet så klarte jeg å riste meg bort fra det der eventually og lærte kunsten av å bli inspirert! ;)

Jepp det er helt sant! babystep;)

Skrevet 07.05.2014 kl.14:37

hits --------------------------------------------------------------------------------