Skrevet 04.05.2014 kl.20:47. Ligger i kategorien Forglemmegei

4


Startet på denne i januar, ble ferdig idag. For å si det sånn, så tok det meg kun to dager(kvelder) på å ferdigjøre det jeg startet på i begynnelsen av året. Og om jeg får si det selv, så er jeg fornøyd. Prøver meg på en liten "presentasjon" av karakterene min, siden det er sjeldent jeg faktisk legger ut noe fra min egen "verden" på bloggen. Noe jeg skal begynne med, jeg lover.
Første opp er hoved-personen i en av historiene mine, nemlig min kjære Faith, som er en karakter jeg har alltid forbundet med meg selv. Hun har alltid vært blond, slank og sjenert av seg. Hun var nok en gjenskapelse av meg selv for å flykte fra virkeligheten.
Faith startet å komme i hjernen min da jeg var 14-15 år gammel. Hun var meg, i en 1800-talls setting. Dette var tiden jeg var(fortsatt er) veldig fascinert av "Oliver Twist" av Charles Dickens. På den tiden het Faith noe helt annet, nemlig Belle! Dette navnet var selvfølgelig tatt ut av favoritt filmen min "Skjønnheten og Udyret". Da Twilight dukket opp, ble hele navnet hennes feil og jeg forbandt det med noe negativt. Jeg holdt på navnet helt til det var nok. Forandringer fryder, og det gjorde navn-endringen også. Jeg er en stor fan av spill-serien Assassin's Creed, og de som har spilt det kjenner igjen "leap of faith" ordtaket i spillene. Faith var født, og jeg syntes navnet hennes passet bra både for originaliteten og hennes egen skjebne gjennom historien, både for seg selv og for andre som hun møter.

Etterhvert som mitt eget hår ble lenger, ble også Faith's hår lenger. Ettersom min alder ble eldre, ble også hun. Men nå har jeg bestemt meg for å holde henne i en viss alder.


(Presentasjon av Faith som 22-åring og som 8-åring)


Navn: Faith Ever
Alder: 22 år når selve handlingen starter (hun er 8 år i begynnelsen.)
Skapning: Northrendas
Høyde: 1.68 cm

Faith Ever er fra Northdale, som ligger i fjellene i nord. Hun er av rasen Northrendas, som er et høyt og hardt arbeidende folk. Hun er gjennomsnittet veldig lav og på langt nær fyldig som andre Northrendas er. Men med sin lyse manke og bleke hud, vil enhver kunne gjenkjenne hvor hun stammer ifra. Etter en turbulent fortid, har hun blitt mer sky og hun går ofte med et veldig urolig blikk. Hun er usikker, både på seg selv og andre, men hun er lært opp til å føye seg etter andre. Hun har en stor kjærlighet for dyr og mennesker som er svake og trenger hjelp. Det er her hun får styrken fra og hun tenker på andre før hun tenker på seg selv.
 
 Vil dere ha flere slike presentasjoner i fremtiden :) ?

3 kommentarer

Åååh så vakker hun er!

Nydelig tegning som barn og voksen. Haha måtte flire på Belle navnet. Twilligth navn kan vi ikke ha noe av nei :p

Faith er bra :)

Skrevet 04.05.2014 kl.21:01
lithanna: Haha, ja, Faith er mye bedre enn Twilight-Bella! Tusen takk :)

Skrevet 04.05.2014 kl.21:16
ÅÅåååh <3 Hun ble jo så søt som liten også! :D

Begge versjonene av henne ble kjempesøte! Faith virker som en jente jeg kunne blitt venner med, noe som passer fint, siden hun er basert på deg. :D

Gleder meg til flere sånne innlegg! :3

Skrevet 05.05.2014 kl.12:14
Amorartis ~ Tegning og hverdag: Haha, jepp hun er så nær meg i både personlighet og utseendet at du er allerede venn med henne! Haha! <3

Skrevet 05.05.2014 kl.12:17

hits --------------------------------------------------------------------------------