Skrevet 24.04.2014 kl.12:52. Ligger i kategorien Hverdagen

4


Påsken er over, og det var med et sukk at jeg tok farvel med min australske venninne på flyplassen i dag tidlig. Har hatt besøk fra The Land Downunder, der vi startet påsken med en roadtrip fra Hamar til Stavanger. Etter det var det masse påskeegg, Clue-spilling, godteri-spising, turer i fjell og skog, overnatting i telt i fjellet, bytur og Russe forklaring til ei jente som ikke forstod hvorfor vi gikk i slike bukser. Alt i alt, en veldig god påske.
Påskeaften ble en liten mirakel-dag for meg. Gråpusen fikk seg et nytt hjem hos en kjærlig familie på 4. Det føltes utrolig godt at jeg har vært med å skape en ny sjanse for katten, som jeg har kalt Oliver Twist. Oliver Twist fikk beholde navnet sitt i sitt nye hjem, og de er svært fornøyd med han. Jeg er vanligvis ikke den personen som tar inn villkatter fra gaten, men det er definitivt noe jeg burde starte med. Alle dyr fortjener et nytt liv, spesielt en som søker etter en ny sjanse. Oliver gjorde det.
Folkens: Kastrer og steriliser katten(ene) deres. Det er direkte idiotisk å ikke gjøre det. Verden har for mange katter som blir født i gatene der de ikke hører til...

Uansett, i det siste har jeg mekket litt på en ide til en tegenserie som omhandler karakterene mine. Takk til Rikke for motivasjon til å faktisk begynne å dele litt av karakterene mine, og historiene jeg dikter opp! Så det lover jeg at det blir mer av!
Men først har jeg et lite prosjekt på gang som jeg skal begynne på i kveld! Spennende blir det!

3 kommentarer

Vet du, etter at vi snakket om tegneserier så begynte jeg med en også! Du må huske å dele med meg på facebook! ;)

Skrevet 24.04.2014 kl.15:03

Hege

Veldig godt å høre at pusen fikk seg et nytt og kjærlig hjem :)

Og gleder meg til å få vite litt mer om karakterene dine :D

Skrevet 24.04.2014 kl.15:49
Jeg er så glad du hjalp den der katten!! <3

Det er så nydelig gjort.

JAAA skap karakterer! Masse mer!

Skrevet 25.04.2014 kl.12:11
Lithanna: Will do! :)

Skrevet 25.04.2014 kl.12:21

hits --------------------------------------------------------------------------------