Skrevet 07.04.2014 kl.14:27. Ligger i kategorien Save the World

6


Fri fra jobb i dag, og istedenfor å pusle med ingenting, så har jeg tatt et sold tak i bedet rundt huset. Røsket opp ugress og kostet som en gal! Caleb har ligget i solen og spist greiner, og han var vel fornøyd da han fikk hjelpe meg med å grave i bedet.
Dere som er venn med meg på facebook har vel sett en del ting som har skjedd hos meg. Jeg fant en katt i skogen for et par uker siden. Med store sår, avmagret og døden nær, så tok jeg denne ukjente katten med til dyrlegen. Katten hadde en stor byll rundt hele skallen som var fylt med betennelse, blod og puss, og han hadde størknet blod rundt nesen og flere sår rundt kroppen. Det høyre øyet så vi ikke engang, ettersom det var hevelse rundt hele området. Byllen sprakk og lukten fikk meg til å brekke. Stakkars pus. Det første dyrlegen sa etter undersøkelsen, var; å avlive den er gratis.
Jeg ble sjokka, og spurte om det var virkelig nødvendig. Dyrlegen svarte at i og med at dette antageligvis er en villkatt, så var han ikke sikker på om det var noe vits å ofre så mye penger på en katt som ikke kan fungere. Og han visste ikke om øyet ble bra heller.
Jeg tok en sjans, satte de siste skole-pengene mine på spill, og katten ble operert. Senere den kvelden hentet jeg han, og det viste seg at øyet kom til å bli helt bra igjen. De neste dagene var katten utrolig aggressiv. Klorte meg flere ganger, og det var kun jeg i familien som kunne håndtere den ettersom jeg tok rabies-vaksinen da jeg dro til Afrika i fjor. Betennelse-byllen måtte jeg presse ut for hånd og lukten var like ille som på dyrelegekontoret. Betennelse kom ut av alle sår, og kroppen var kun et skjelett å holde i. Katten hveste hele tiden til meg og jeg begynte å lure på om jeg hadde tatt den riktige avgjørelsen.Det viser seg at det hadde jeg. Etter to uker med intensiv anitibiotika-kur, rikelig med mat, og tvangs-kos, så har den lille pusen blitt en riktig god kjæle katt! Koser hele tiden og virker veldig fornøyd! I dag var han til og med meg og Caleb ute i hagen. Han dilter etter meg og viser bare tegn til å trivest med litt menneskelig hold.

Nå leter jeg etter et nytt hjem til denne søtingen! Er du fra Rogaland-området og har et rolig, og avbalansert hjem til denne tassen, så kontakt meg! :)

5 kommentarer

ååååh! nåå ble jeg virkelig rørt! også så herlig og søt katt da! <3 du har et herlig og godt hjerte! :D

Skrevet 07.04.2014 kl.15:05
Sikkert ikke rart han var så sint da han sikkert hadde det veldig vondt og hatt det en stund. De fortjener en sjanse og hadde den vært villkatt i seg så hadde han vært det. Vanskelig å forutse når de har det vondt og er redd. For et godt hjerte du har, man kan ikke ta den omsorgen for gitt lenger

Skrevet 07.04.2014 kl.15:43

Ingrid Johanne

Hei, du har en kjempefin blogg og det hadde vært kjempefint om du kunne tatt en titt på min også :)

Skrevet 07.04.2014 kl.16:10
Ingrid Johanne: Nei takk.

Skrevet 07.04.2014 kl.17:34
Hulk, blir jo helt rørt her jeg sitter. For et fabelaktig menneske du er !

Snakk om dyrevenn. Setter skolepenger til verks bare for denne lille fortapte pusen, og du klarte det. For en glede det må ha gitt.

Tenker nok at katten freste fordi den hadde det vondt. Det gjorde gnageren vår også...R.I.P <3

Ah, for en solskinnshistorie. Jeg hadde ikke klart å gi den ifra meg igjen etter så mye arbeid.

Jeg er allergisk mot katter da, så ellers skulle jeg gjerne tatt den inn.

Men, hurra! Du er månedens helt!!

Skrevet 08.04.2014 kl.10:09
Lithanna: Taaaakk! Nei, jeg har litt problemer med å kunne gi fra meg pusen nå, men jeg ser meg nødt til det ettersom han ikke liker katten min. Men ellers skulle han gjerne få blitt et varig medlem av familien! Han er et kjempe søt vesen!

Skrevet 14.04.2014 kl.11:31

hits --------------------------------------------------------------------------------