Skrevet 06.04.2014 kl.15:49. Ligger i kategorien Tanker

2


Og der kom jeg tilbake igjen...
Hyggelig å høre at det var en del som savnet bloggingen min i det siste!
Jeg har egentlig bare lagt bloggen til sides de siste to månedene, mest pågrunn av at jeg har prioritert andre ting.
Jeg kan vel like vel si det; jeg er en dropout. Har nå hoppet av skolen i Hamar. Det var ikke noe for meg. Å jobbe med kunst er ikke noe for meg. Det tok meg 2 år, og 2 skoler for å finne det ut, men nå er det sagt. Kunst holder jeg meg til i fritiden.

Man skulle tro jeg var helt nede og føler meg relativt mislykket akkurat nå, men slik er det heldigvis ikke! Å hoppe av skolen er noe av det beste valget jeg har gjort. Er ingenting jeg kommer til å savne borte i Hamar, utenom min kjære Rikke ♥ Men jeg har allerede tvunget henne til å komme en tur til Stavanger i fremtiden, for henne gir jeg ikke opp! Når det kommer til Era, hesten jeg har trent, så blir hun nå solgt snart. Så det hadde ikke blitt noe mer mellom oss to uansett. Heste-kjærlighet er tøft, haha.
Men jeg følte egentlig at jeg kastet bort tid og penger i Hamar. Så da ble det et valg som jeg har tenkt på helt siden jul, og det trengtes bare litt mot for å klare å velge en ny retning.

Nå er jeg i full jobb, og har flere planer foran meg her i hærliga Stavangår! Så jeg har det veldig bra og angrer ikke et sekund på avgjørelsen min!

Føler at det er litt på tide å starte litt nytt. Derfor kommer jeg i den nærmeste tiden til å slette alle tidligere blogginnleggene mine, for så å starte et litt nytt kapittel!
Takk til alle dere som har savnet meg! Det er godt å vite at det finnes folk der ute som setter pris på innleggene mine, og jeg er snart i full sving igjen med tegning, hundehold og andre kjedelige ting som jeg driver med i hverdagen!

Én kommentar

så synd å høre at det ikke var noe for deg! Men det er bra du ser framover, og ser lyst på det! :D du finner nok ut hva du vil gjøre! :) man må jo prøve seg fram for å finne det ut også! :) liker at du er tilbake da! :D

Skrevet 06.04.2014 kl.19:18

Hege

Så godt å høre at ting endelig begynner å se skikkelig lyse ut for deg! :D Selv fullførte jeg alle de tre årene på Hamar, men har også kommet til at kunst for være noe jeg gjør på fritiden :) Gratulerer så mye med fast jobb og gleder meg til å se litt mer fra deg her inne i tiden fremover! :D Gleder meg ordentlig til å følge deg videre på ferden i livet ditt :D

Skrevet 06.04.2014 kl.19:22

hits --------------------------------------------------------------------------------